Flexadin Advanced

är ett unikt kosttillskott för hundens leder. Det ger en oral tolerans vilket innebär att kroppens immunförsvar, T-cellerna i tarmen registrerar det odenaturerade collagen typ II som är den aktiva substansen i flexadin advanced och slutar attackera brosket i leden.
Vid artros skapar t-cellerna en inflammation i leden pga att ledbrosk som frigörs ses som något kroppsfrämmande. Det leder till en fortsatt utveckling av artrosen pga försämrad konsistens på ledvätskan och sämre näringsförsörjning till det brosk som fortfarande är friskt. ledkapseln blir styv och ofta förtjockad och producerar sämre ledvätska och börjar göra ont. Flexadin Advanced verkar hämmande på denna process och ger leden lugn och ro och tillåter ledvätskan att normaliseras.
Används med fördel tillsammans med NSAID vid svårare artros där smärtlindring är nödvändig!

Diopet Green-Lipped Mussel Pure

innehåller näringsämnen och byggstenar som behövs för god ledhälsa på lång sikt. Det kan hjälpa till att ge din hund/katt rörligheten och smidigheten åter. Produkten lämpar sig också för individer som tränas hårt, som dagligen utsätts för stora påfrestningar och kan få problem med hälta, ömmande ryggar mm.
många nyttiga näringsämnen
 • ren naturprodukt
 • naturliga antioxidanter
 • skonsam för magen
 • mot ledförslitningar
Green-Lipped Mussel Pure från grönläppad mussla är ett idealiskt komplement till köttrika måltider eller våtfoder. Pulvret är helt naturligt och utan tillsatser. Det framställs ur den grönläppade musslans kött. Pulvret innehåller höga halter av naturliga, verksamma ämnen som glukosamin och kondroitin som kan främja uppbyggnaden av brosk, broskets smörjmedel, leder, senor och ligament. Dessutom är det rikt på omättade fettsyror och naturligt taurin. Grönläppad mussla innehåller även omega3-fettsyror och naturliga antioxidanter som samverkar på ett naturligt sätt i hundens kropp. Bäst kvalitet erhålls om musselköttet utsätts för så få processer som möjligt. Därför använder vi frystorkat musselkött som mals ned direkt till ett pulver.
Vid ledbesvär utsätts kroppen för fria radikaler som bryter ner cellerna och påskyndar deras åldrande. Naturliga antioxidanter hjälper kroppen att försvara sig mot de fria radikalerna och motverkar deras negativa inverkan på ledbrosket. Komplettera gärna med Diopet Nyponpulver Pure så har din hund goda chanser att med hjälp av 100% naturliga tillskott återfå såväl rörligheten i lederna som livsgnistan i ögonen!

Diopet Nyponpulver Pure

är helt naturligt och innehåller inget socker eller stärkelse, inga konserveringsmedel eller andra tillsatser, utan består till 100% av rent nyponpulver. Nyponpulver har en hög halt kostfiber och innehåller naturliga antioxidanter, en mängd olika vitaminer, mineraler och spårämnen som samtliga är viktiga för en god hälsa hos din hund/katt. Nyponpulver Pure är en ren naturprodukt och kan därför variera något i färg, doft och smak.

Diopet Glucosamin Pure Vegan

är ett svensktillverkat kompletteringsfoder av högsta kvalitet. Det kan bidra till att din hund/katt får behålla sin livsglädje, naturliga rörlighet och aktivtetsnivå längre. Diopet Glucosamine Pure Vegan är helt naturligt och vegetabiliskt, framställt av majs utan andra tillsatser. Tack vare att det är rent glukosaminsulfat tas det upp lätt i individens kropp. Produkten innehåller inget socker, stärkelse eller konserveringsmedel.

Diopet Glucosamin Pure

är ett svensktillverkat tillskottsfoder av högsta kvalitet som kan bidra till att din hund får behålla sin livsglädje, naturliga rörlighet och aktivetetsnivå längre. Speciellt lämpligt för stora och /eller mycket aktiva individer samt hundar som börjar bli lite äldre. Glucosamine Pure är framställt av skaldjur och fungerar som en naturlig byggsten. glucosamine Pure innehåller inget socker, stärkelse eller konserveringsmedel. En naturlig produkt med högt upptag i kroppen tack vare att det är rent glukosaminsulfat helt utan andra tillsatser.

Diopet MSM PURE

 • motverkar förslitningar
 • snabbare återhämtning
 • kroppseget svavel
 • bättre prestationsförmåga

MSM Pure, som är organiskt svavel, är viktigt för hundens uppbyggnad av brosk, leder, senor, bindväv, skelett, muskler och päls. Orkeslösa hundar som visar symtom på förslitningsskador kan bli piggare, smidigare och mer rörliga med hjälp av ett MSM-tillskott. Och hundar som tränas hårt, eller utsätts för påfrestningar av andra skäl, får lättare att återhämta sig och reparera förslitningar.
MSM är kroppens egen svavelkälla som medverkar till cellernas förmåga till utbyte av näringsämnen och slaggprodukter via blodet. Vid MSM-brist försämras detta utbyte och hunden får lägre mjölksyratröskel med sämre prestationsförmåga som följd. Musklernas återhämtning kan också ta längre tid. Aktiva hundar förbrukar mer av alla näringsämnen. Vid hög fysisk aktivitet utvecklas exempelvis musklerna, och den ökade cellproduktionen kräver tillgång till extra mycket svavel.
MSM är också en viktig del av cellbildningen i hela kroppen. Det är dessutom en viktig byggsten i kroppens produktion av aminosyror, proteiner, enzymer och hormoner. Organiskt svavel är något som finns i varje cell i kroppen, med andra ord en mycket viktig komponent för en väl fungerande kropp.
Diopet MSM Pure innehåller inga tillsatser, bara rent MSM.

Diomega 3

 • vegetabiliskt tillskott
 • ger energi
 • stärker hjärta och kärl
 • lindrar vid ledbesvär
 • hjälper vid hudproblem

Omega-3 är en nödvändig, eller essentiell, fettsyra som kroppen inte själv kan producera. Dessa fettsyror är oumbärliga för cellernas funktion och har en positiv inverkan på koncentrationsförmågan och nervsystemet. Diopets Diomega-3 kommer från svenskodlat linfrö och är en helt naturlig produkt. De berikande långkedjade omega-3-fettsyrorna, med sina höga halter av de viktiga fettsyrorna EPA och DHA, är kända för att ha positiva effekter på hundars leder, päls och koncentrationsförmåga. Om din hund kliar sig kan det vara tecken på torr hud och då kan Diomega-3 hjälpa mot klådan. Om du vill att din hund ska få en bättre päls, eller om den har problem med trasiga klor, så kan Diomega-3 vara till stor hjälp.
Diomega-3 är en ren, obehandlad, naturlig olja vilket medför att färg, lukt och smak kan variera mellan olika produktionsbatcher/leveranser beroende på exempelvis olika årstider. Oljan är GMO-fri och innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel.

Bruksanvisning:
Doseras enligt nedan eller enligt veterinärs rekommendation.
Dosering hund
Upp till 10 kg kroppsvikt: 2,5 ml per dag
11–25 kg kroppsvikt: 5 ml per dag
26–40 kg kroppsvikt: 7,5 ml per dag
Över 40 kg kroppsvikt: 10 ml per dag
Hållbarhet och förvaring:
12 månader från första öppningsdatum. Bör förvaras mörkt och svalt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.